TRochę zaniedbałem przegląd ze względu na natłok innych obowiązków (jakieś 3m-ce), ale chyba powoli trzeba zebrać się i umówić. Widzę, że piszecie, że Grzesio nabył maszynkę do ozonowania klimy??? Czy tylko ozonuje czy też ew dobija itd?
.... nie ustaliłem, czy Kolega Grzegorz ozonuje i też dobija ....
ale przeglądy auta robi zachęcająco.
Jak mnie nie wygoni to się nie odczepię.
Podziękowania !!!
A powiedzcie mi czy DGW robi też elektrykę w TDI ?? Obecnie ma nieczynny warsztat jak dzwoniłem na telefon info że kontaktować się po 27.11.2014r. jeśli robi elektrykę to chętnie poczekam
Jest O2 BJB 176 KM, 346 NM, wtryski i turbo ARL, chłodnica oleju z wersji 2,0 TDI, zegary MAXI-DOT
Była O1 AGR Hatchback.
..cos tam gmerał, ale ich związek jest wymagający.... :szeroki_usmiech także jeszcze jedno randez vouz odbyć muszą....choć się srebrna jakoś na wyższy poziom manier wzniosła....
Jestem po kolejnym przeglądzie u Grzesia. Jak zawsze wyjechałem zachwycony i z nowa dawką wiedzy. Szkodnik w sumie ok. Musimy wreszcie wymienić odboje amortyzatorów z tyłu. Poza tym lux.Dzięki Grzesiu. Polecam i pozdrawiam.
..coś tam puknął, stuknął jakąś łychą ponaginał, siem karnął - ta wiem bezczelność - kopnął w oponkę, jakiegos miksola zalał...czyli ten nooooo...przegląd zrobił.....chyba :szeroki_usmiech
znaczy sie nuda, popsuł jak zwykle :hehe, ale pomimo że wiosna jeszcze daleka w makuffce wykiełkowała myśl :idea: na nowe, stałe randez vouz se srebrną....i to jest słuszna końcepcja
Po dzisiejszej, pierwszej wizycie związanej z przeglądem mojego "szkodnika" również mogę dołączyc do grona kolejnego, zadowolonego klienta DobregoGrzesia. Pewnie powtórzę się po przedmówcach ale przede wszystkim ogromny plus dla DGW za:
- kulturę osobistą i empatię dla klienta - byl to pierwszy warsztat, w którym nie czułem się jak petent zbywany półsłówkami po dowolnie zadanym pytaniu,
- skrupulatność i dokładność - po sposobie w jaki pracuje widać, że przywiązuje uwagę do tego co robi, nie spieszy się,
- czystość wykonywanych prac - wszystkie wykręcane, dotykane elementy silnika były od razu czyszczone.
- całokształt - przyznam szczerze, że tak zawsze wyobrażałem sobie długo poszukiwanego "mojego" mechanika.
DGW zyskał tym samym kolejnego zadowolonego klienta.
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz